Agenția de Întreținere și Servicii Energetice Târgu Jiu se va ocupa de montarea instalaţiilor de iarnă în municipiu

0
535

Primăria Târgu Jiu a reuşit să desemneze prin licitaţie o firmă de specialitate care să execute contractul de montare a ornamentelor luminoase pe străzile din municipiu. Este vorba de Agenția de Întreținere și Servicii Energetice “Târgu Jiu”, care a depus o ofertă la licitaţia primăriei şi care a fost declarată câştigătoare.

Aurel Popescu, viceprimarul dinTârgu Jiu, a declarat că, dacă nu vor fi probleme legate de contestaţii, se va putea semna contractul şi se v trece la montarea instalaţiilor de iarnă. În primul rând se va lucra în zona centrală a muncipiului Târgu Jiu şi se va continua către zona Parâng. Primăria a început deja montarea brăduţilor ornamentali, însă este nevoie de o firmă de specialitate pentru restul echipamentelor.

La licitaţie s-au prezentat mai multe firme, iar oferta cea mai bună a venit din partea firmei AISE. Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu-Jiu a precizat că este timp suficient pentru finalizarea lucrărilor, mai ales dacă se va lucra în trei schimburi. În plus, în activităţile de montare a figurinelor vor fi implicaţi şi angajaţi ai Primăriei Târgu Jiu.